Cihan Ekşioğlu’nun Dövdüğü Kadın Songül Bayram mı?
**Sedat Peker’in İddiaları ve Songül Bayram’ın Cevabı Bekleniyor** *Ankara, 18 Şubat 2025* – Ünlü iş adamı Sedat Peker, son paylaşımlarında Cihan Ekşioğlu’nun Diyarbakırlı bir iş kadını, iddialara göre Songül Bayram’ı darp ettiğini ve parasını aldığına dair suçlamalarda bulundu. Peker’in tweet’inde, söz konusu kadının emniyete başvurmasının ardından Beşiktaş’ta yapılan soruşturmanın kapatıldığını öne sürdü. Ancak, Peker, kadının kimliğini açıklamamakta ısrar ettiğini belirterek, “O kızcağız her şeyi biliyor, ancak bayan olduğu için ismini yazmam,” dedi. Sedat Peker’in açıklamaları, Bayram’ın Mor Grup Enerji CEO’su olduğu ve geçmişte Cihan Ekşioğlu ile ortak iş yaparak devletle güçlü ilişkiler kurduğu yönündeki iddialar ile gündemi salladı. İhbar hattımıza sızan bilgilere göre, Songül Bayram‘ın bu suçlamaları doğrulayıp yanıtlayıp yanıtlamayacağı ise merak ediliyor. Peker’in suçlamaları ve Bayram’ın olası cevabı, kamuoyunda önemli bir tartışmayı başlatmış durumda.
Gündem, [tarih] – Firari Sedat Peker’in sosyal medya üzerinden paylaştığı iddialar yeniden gündeme oturdu. Gelecek Gündem’in haberine göre, Peker, Cihan Ekşioğlu’nun eski ilişkilerinden birinde yer alan Diyarbakırlı bir iş kadınının darp edildiğini ve emniyet müdahalesi sonrası konunun kapatıldığını ileri sürdü. Ayrıca söz konusu iş kadınının parasıyla ilgili detaylar da gündeme getirildi. İddialara göre, bu iş kadını Mor Grup Enerji CEO’su Songül Bayram. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kaynak: Gelecek Gündem
Cihan Ekşioğlu’nun Darp Ettiği İşkadını Songül Bayram mı?
Gündem, 18 Şubat 2025 – Firari Sedat Peker’in Twitter üzerinden paylaştığı iddialar, gündemi sallamaya devam ediyor. Gelecek Gündem’in haberine göre, Peker, Cihan Ekşioğlu’nun geçmişteki ilişkisinde yer alan diyarbakırlı bir kız arkadaşının darp edildiğini ve emniyete başvurması sonrasında konunun kapatıldığını öne sürdü. Ayrıca, iddialarda darp olayında kızdan maddi bir kazanç sağlandığı iddia edildi.
Peker, tweet’inde; “12 – Cihan Ekşioğlu, Diyarbakır’lı kız arkadaşın vardı ya; kızı darp ettin, kız emniyete gidince Beşiktaş araştırmada konuyu kapattınız… O kızcağız her şeyi biliyor, ancak bayan olduğu için ben ismini yazmam. Kızın da kaç parasını aldın? O kızcağız kendi ortaya çıkarsa, kim bilir?” ifadelerini kullanarak sert suçlamalarda bulundu.
İddiaların ötesinde, bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre, darp iddiasında adı geçen iş kadını Mor Grup Enerji CEO’su Songül Bayram olarak tanımlanıyor. Habere göre, geçmişte Cihan Ekşioğlu ile Songül Bayram arasında hem iş ortaklığı hem de kişisel ilişki bulunduğu, bu ortaklığın Songül Bayram’ın sağladığı sermaye ile ve devletin üst kademeleriyle olan bağlantılar çerçevesinde şekillendiği iddia ediliyor.
Sedat Peker’in CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal ve Korkmaz Karaca’ya yönelik diğer iddialarıyla birlikte bu açıklamaların, kamuoyunda geniş yankı uyandırdığı gözlemlenirken, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Gelişmelerin yakından takip edildiği bu süreçte, iddiaların doğruluğu ve Songül Bayram’ın konuya ilişkin açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.